Anotace: Zabubaný v dece se šípkovým čajem na podzim si zrajem....
Sbírka: Zokadooka
nevím jestli to obecná lidská havárie,ale nejsi sama....každý má nějaký ty chatrný komůrky,do kterých to fouká....tak se drž a maminku hlaď a čti jí a piš,piš..ono to pomáhá....vždyť víš...
14.01.2009 00:48:00 | zvířenka
Nabourala jsi měkkce mou vůli - opět se těšit básněmi jako je tato. Starám se totiž o těžce nemocnou mamču a málo vás teď čtu...
14.01.2009 00:40:00 | Liv