Anotace: ... no asi že jsem býval vůl .. /- a možná ještě jsem ..:-)) / comment jedný dorostence kterou jsem tady právě teď objevil .... .... - a která stojí za přečtení ..
Pravda, takový koment mi ještě nikdo neudělil, děkuju děkuju děkuju a víc nevim co mám napsat :)
14.01.2009 17:05:00 | Pokusný králík s melounovou náplní
ahoj harry, to je ale moc hezký koment, jdu se kouknout na tvůj "nový objev" :-)
14.01.2009 11:57:00 | Alci