Anotace: vážně me to štve! * * * revoluce = "rychlý, výrazný, skokový přechod, prudká změna"
:-) Vzhledem k tomu, ze jsem milovnik kavy, davam tip jen za namet..:-)
15.01.2009 11:15:00 | dablik007
no, možná zkus termosku:-) a nebo...si jí hoď do peřin:-)
pak je ještě možnost nenechat jí vystydnout vášní...
14.01.2009 17:05:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková