Anotace: a o smrku a bříze
Pomíjivé stromy, vybuchující steskem. Je to hezké, připomnělo mi to můj strach z této zimy a to že se těším na jaro, nu, snad tedy i ty.
28.01.2009 19:07:00 | ludmil
umrzlá vlaštovka, že by nějaký další milovník Andersena? když jsem byla malá, tak jsem vždycky u toho brečela, jak Malenka našla vlaštovku v krtčí noře..:) Vůbec mi to přijde i takové atomosféricky podobné. Což znamená jednoznačné líbí! :)
20.01.2009 20:48:00 | prostě Zuzana
smrk, smrk... smutná zase; abychom dovršili tragédii, můžem dopovědět, že ho o příštích Vánocích stejně někdo podříznul...
jsem pro smíšené lesy, víc vydrží a je na ně hezkej pohled
19.01.2009 21:40:00 | drsnosrstej kokršpaněl
O obyčejných věcech, místech a bytostech, které umíme vnímat jinak. Všímat si a prožít jejich příběhy.
Láska hory přenáší... Ale jsou "obyčejnější věci". Máš pravdu.
Děkuji.
Znám taky jednu "obyčejnou" břízu...
14.01.2009 22:30:00 | Gregy