Kdybych nemilovala...
Kdybych nemilovala,
vyšlo by ještě slunce?
Možná by se tvářilo,
že už mě nezná.
Nebo bych se mu snažila schovat.
Vzala bych si černý brejle,
abych ho nemusela celou noc vyhlížet.
Přečteno 374x
Tipy 3
Poslední tipující: Rbb, jára spots
Komentáře (1)
Komentujících (1)