V Mostecký hodpodě
Anotace: to vzniklo jen tak u piva
V Mostecký hospodě
většinou dobře je.
Jen dneska tu deprese sídlí,
dochází nám všem síly.
Kamarádi co dlouho se nevidí,
písničky hloupý pouštějí.
Pivo a cigarety mizí,
tvařme se, že prázdnota není.
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Vlk v rouše
Komentáře (0)