Půlnoční
Anotace: Občas může být i vášnivá noc velkým zklamáním
Zvuky protínají smutnou noc.
Já volám všechny síly na pomoc.
Na posteli chrápe muž,
co nestojím mu za dotek - už!
Víry mám málo, méně než slz.
Neletí světlo mou myslí skrz.
Ráno zas nalíčím úsměv a smích,
jen já cítím ten rezavý bodák co do srdce...
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Michelle.cz
Komentáře (1)
Komentujících (1)