Anotace: Na vkladní knížku u ČSOBanky, pilně jsem nastřádal třistapadesáttři korun, čtrnáct haléřú..a nechal je tam ležet...
Kdo šetří má za tři... ale v tomto případě chudé...
však nebuď smutný jak říkalo se u stařečků, že nějak bylo a bude...ST! (rozkošný vtípek)
16.01.2009 19:34:00 | Veselý Drak
Toto je celé zpívané jako kramářská píseň i s barevnými obrázky? Stojíš s tím popěvkem před kostelem nebo před supermarketem? :-)
16.01.2009 14:58:00 | Aťan