Dřevo se listem obléká ...
DŘEVO SE LISTEM OBLÉKÁ …
Dřevo se listem obléká
A já ti chci říct
V hlavě mám žejdlík mléka
A v duši buchty píct.
Poznal jsem tě na podzim
Co víc si přát
S tebou je dobře uprostřed zim
Dovedeš duši hřát.
Dřevo se listem obléká
V módě dávno není
Mě podzim moc neláká
Ale tebou mi zas voní.
Měl jsem dobré noce
Já jsem šťastný byl
Na dálku s tebou trávil Vánoce
Tvůj smajlík mi tu zbyl.
Dřevo se listem odívá
A bude se dál
Můj pohled do tvého kéž se podívá
A tvůj se mi hezky smál.
Přečteno 431x
Tipy 19
Poslední tipující: Martin Flídr, lady_esik, Holis, Dev_LATea_princess, Alisa 16, okapovaroura, A4U, Duhová, Bíša, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)