Pěkné veršíky. Malá básenka s velkou sílou... někdy člověk nemá sílu žít, jít dál... někdy na to sbírá svý zbytky posledních sil... Anděl je jakousi pomocnou spásu, když člověk na něj myslí nejvíce v těžkých chvílích...
22.01.2009 10:13:00 | NikitaNikaT.
Přečet jsem si nejdřív Mimosmysl a tady jsem spokojenej.
Optimismus! Špatnýho je na světě dost, tak proč si nepěstovat jen dobrý.
ST**
19.01.2009 01:25:00 | Zasr. romantik