ST! myslím, že v těchto verších je vystiženo vše potřebné. Komentář to nepotřebuje, dílko mluví za sebe. Opět čtivé a myšlenkové, skvělé obraty.
19.01.2009 10:06:00 | NikitaNikaT.
Dobrý, ST*, zkus dopilovat, já vím, se mi to radí, když stejně nic kloudnýho neřeknu, ale je to fajn i tak.
17.01.2009 11:02:00 | Zasr. romantik