Pokud vydává hlas, pak ano, mluví, pokud ne, asik hraje němou rybu :o)
20.01.2009 06:08:00 | NikitaNikaT.
Vidím to jinak: jde o UMĚNÍ ve svůj prospěch zblbnout ostatní. Docela jim to jde, ...a my frfňáme, ale na víc už není sil. Taky chci jejich prašule. Co takhle na Literu založit ÚLIS - Údernou Literáckou Imaginární Stranu?
17.01.2009 16:21:00 | Aťan
Ani mi nemluv,nesnáším kecy v kleci...asi by bylo dost ublížení na zdraví,kdyby se to smělo řešit pohospodsku:-)
17.01.2009 15:00:00 | zvířenka