Anotace: Ladislav Lipanský: Lebka v louži * * * psáno včera, čert ví proč jsem ji sem přidal a ona se nepřidala
no, pošťák. rekomando blůz. tohle se mi líbí, bochže, to se ti povedlo, řekla bych. je to takové jaksi marně vyznívající. ale ten konec se mi zdá trošku rozpadl. ale já sama envím, jak by to šlo líp udělat. takže je to dobré. jojo. pošťáci jsou třída.
19.01.2009 21:49:00 | Já Esther Ruth