Život, pozlátko třpytivé..
Anotace: jaké je to vaše?
Život, pozlátko třpytivé.
Přitom každý nádech,
stojí tolik sil
a přežití je mizivé.
Život, boj sám se sebou.
Vítěze zde není
a smích je škaredá lež.
vztek nic nezmění.
Život, iluzionistů král.
Malíř snových výhledů,
do samého pekla.
Já však o lepší nežebral.
Přečteno 323x
Tipy 17
Poslední tipující: Quigleika, Lilly Lightová, carodejka, sluníčko sedmitečné, jedam, Holis, zvířenka, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)