Anotace: Podle skutečného zážitku, snad jen barva trička byla jiná ...
Sbírka: pro hledání dílka, Vodácké
Děti rostou jako z vody, než se člověk otočí, jsou oni sami rodiči.
20.01.2009 06:14:00 | NikitaNikaT.
Udeřil jsi na mou citlivou strunku, :-)) tvůj syn si patrně hrál se dvěma míčky. (Jsem fotřík, kterému sexuálně vyzrávají dcééérky, chjo... 16-18)
19.01.2009 11:38:00 | Aťan