Anotace: žiju jen pro jednu věc, pro smrt!
Docela zajímavě ironická... i když bolavá...
11.02.2009 10:27:00 | Blázen? =)
To něřékej, ani nepiš... žiješ pro důležitější alepší věci...
04.02.2009 17:05:00 | NikitaNikaT.
Souhlasím. Já chci třeba něco dokázat, než zemřu. Nemohla bych odejít s tím, že jsem po sobě nic nenechala...jen bordel... :-) ROBOTI: EKG....to mluví za vše:-D
21.01.2009 21:17:00 | myší královna
Nežij pro smrt!Než přijde,ještě toho hodně na světě dokážeš!
21.01.2009 09:39:00 | kleopatra.sedma
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?