Špinavé brýle

Špinavé brýle

Anotace: 21:32 - ...Iva Frühlingová - A Part...

K večeru prohlíží si své dredy
nad hrnkem vlažného čaje,
cigareta doutná, není čas na rozhledy
dospělá, ale uvnitř zraje

K půlnoci balí svoje věci
do tašky s hippie symboly
láhev rumu, vína pár deci
a srdce rychle přebolí

schovaná pod rasta čepicí
smývá černé oční stíny
za oknem vlaku tma zrající
nesmaže jí všechny splíny

co jenom ona sama zmůže
vlasatá holka v mikině
osud jí trhal samé růže
však za trny je držela nevinně
...
Autor puostě Uadek, 21.01.2009
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, enigman, WAYWARD, Lenni
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...jo líbí

21.01.2009 23:04:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí