Anotace: Byl jsem malý a uviděl jsem kočího, jak bil koně. Babička mi vysvětlila, že je to zlý člověk. Byl.
Trocha opozice ke komentům není nikdy na škodu: také jsem si myslel, že hodná zvířátka nemůžou být takový kurvy, jako lidi. Pár dokumentů o gorilách, lvech, gépardech, medvědech, kudlance, atd. atd. mě trochu vzpamatovalo. Řeknete si - pud, to je omlouvá. Prdlajs pud, vychcaný jsou stejně jako lidi, pakáž. :-)
23.01.2009 13:20:00 | Aťan
Zvířata se kolikrát chovají lépe, jak mi lidé.... První věta, co mě napadla... ST! líbí se mi obsah, má cosi do sebe a něco na tem bude...
22.01.2009 10:18:00 | NikitaNikaT.
Pravda pravdoucí, a taky jak jsou někteří páníčci podobní svým pejskům a naopak, že
22.01.2009 10:02:00 | Markéta Hl.
st***
22.01.2009 00:24:00 | rybí prdy