Komedie života
Komedie o životě
dnes na páté avenue
Nebuďte sami jak kůli v plotě
Tahle show je zcela new
Jak ty kluci co hráli pogy
chlastají a berou drogy
Hlavní roly hrají krysy
jenž mají čistě lidské rysy
Staré paní co zavidí i ve spaní
světlo života těch, co jsou pořád nasraní
a jak se z života vytrácí láska
a jak svět dobyla hloupoučká kráska
sexu bez lásky já říkám šoust
je libo chlebíček či šunkový toust
lidé co kupují věci na
co kdyby
řekly i v rybníce radioaktivní ryby
Na lidi bacha, radši se kliďte
bude to trhák, no určitě přiďte
Přečteno 425x
Tipy 15
Poslední tipující: 4LJFilip, forever, 6thSun, Házté, Terulienka, jedam, zlomeny srdce, Churry, kikis, Holis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)