Kámen na dně duše
Anotace: uvolnění, a lehký výdech..
Vidět, či slyšet.
ten kámen na dně duše.
tiše jej nahmatat,
a cítit, jak tepe.
Tiše, a hluše...
konec.
A začátek,
život a odpověď,
smrt je tou svobodou,
jež pokoru dává,
jež obrací dech,
jež vrací mě nazpátek...
Tak vejdi
a prozři,
a vydechnout nech..
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: Dilla, Zdenek, Bůchví...
Komentáře (2)
Komentujících (2)