Kouzlo Vánoc
Anotace: Trochu optimističtější...
Na plotnu purpuru hořet dala
a bílou svící zapálila.
A pára bílá jak padlý sníh
tiše se ztrácí v nebesích.
K bledému nebi vůně se line
jak k nepoznání žádné jiné
neb kouzlo Vánoc zná jen srdce,
jež třímá (na místo meče)
zlatou loutnu v ruce.
Přečteno 298x
Tipy 10
Poslední tipující: Pelican, Samara Morgan, Lady Carmila, Holis, Kapka, mamina, carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)