Souhlasím, Aťane, ač mám odlišný přístup než ty. Pes jako pes, pes jako prase, prase jako člověk atd. a proto maso nejím, i když tvůj řízek nemusel být chuťově špatný.
26.01.2009 13:26:00 | F50.8
Pes je s člověkem spjat nejsilnějším poutem přátelství, škoda, že si to někteří z nás neuvědomují.
24.01.2009 00:13:00 | Psavec
ST - ...ale chci navázat spíš na komenty. Nikdy jsem psa nejedl, ale dnes s údivem vědci zjišťují, jak je prase inteligentní a daleko víc geneticky blíž k člověku, než pes.
Už musím končit, mám v lednici od včerejška dva řízky...
23.01.2009 09:30:00 | Aťan
Smutná metafora na dnešní dobu a někdy realita.
...jako dítě jsem měla psa,
někdo ho snědl,
aby nemusel stavět boudu.
Díky, že jsi mi připomněl, do jak sobecké rasy patřím.
23.01.2009 00:33:00 | F50.8