Anotace: ...jeden z dalších sonetů...
Surrealismus jak vyšitý. Zvláštní formulace (nositel křídel,...). Velké pochmurno.
24.01.2009 19:00:00 | ludmil
Víťo, taky jsem dneska měl pesimistickou náladu. Viz úryvek z LARIOSE co jsem přidal. Přečti si, smutný, ale neodolal jsem nadějnému konci :-)
23.01.2009 21:00:00 | Falco
Na začátku báseň hýří všemožnými barvami a na konci pak nese barvu, připomínající bolest ze smrti. To bylo úchvatné. Nádherné... opravdu! :-)
23.01.2009 14:28:00 | Veronikass