jejda...tak to děkuju...=) ony jsou to spíš takové ty vnitřní haluze trošku...ja beru že někoho to nechytne třeba ....to je samozřejmost...jo děkuju za podporu...to mě potěšilo...že prostě to...mi tak ja nevim-fandíš?? blbé slovo,ale chápeš jak to myslím,ne??=) dík...
05.02.2009 20:00:00 | micátko
...už jsem tu byla, přiznám se, nějak mě to nebralo, ale když jsem si teď přečetla komentář S_t_w :-), zpívat by se to dalo :-)))...dám tip...já ti totiž z nějakého vnitřního popudu fandím... :-)))
04.02.2009 23:22:00 | Lota
vid že jo....=) taky mě to už napadalo...
to je taková jakoby aj říkanka trošku...=D
NO,vždyt až jednou založíme tu kapelu spolu tak z tohohle bude jeden kousek...=P
=D
03.02.2009 17:06:00 | micátko