Anotace: Schyluje se k půlnoci...
Tak ho zamáčkni a ještě si chvíli pochrupkej, třeba se ten sen, že toužíš a máš to nadosah a můžeš ochutnávat, na chvilenku vrátí.
24.01.2009 22:49:00 | Špáďa
vis...ono je te tezky v tyhle sekci zaujmout, je toho prehrsel, tolik sladaku... a o to jsem radsi, ze ti ted mohu rict, ze u mne se ti to povedlo... neni to klise, nemas tam fadni rymy, pro mne je to fakt mlska...
rytmus jsem ti nepocitala :) zaujalo mne to a tak sem se na to vyprdla :)
24.01.2009 19:19:00 | saddova
tak nevím zdali..
je básnička celá..
chybí tam jistě..
co nejvíc bys chtěla .o)
24.01.2009 13:17:00 | Bean