velmi chabé. sice děsně poučné, ale jinak je to i samá obligátní duše a srdce a sama sebe.. nějaký rytmus je vedle toho úplně podružný, nehledě na tom, že některá poezie na rytmu založená ani není (vázané verše ale spíš jo).
můjmilýdeníček sem nepřepisovat a raději to zkusit s poezií. třeba si nějakou i nejdřív přečíst (jinde než v tomto spíš kazícím prostředí)
24.01.2009 20:45:00 | melancholik
poskakuje ti tam rytmus, mas tam dvakrat stejnou vetu, po sobe ve slokach, ja bych se s tim vic pomazlila - pro priste...
24.01.2009 19:43:00 | saddova