Začátky a konce
Anotace: myslíš, že bolí? všechno bolí- začátky i konce. *mým ztraceným vlasům*
S vlasy ve výlevce
Které tahají
Krvavé šrámy konečků
Namočených do špinavé vody
Ruce na srdci
Naslouchají tepům
Pravidelnosti
Buch buch- nádech- buch buch- výdech
Stále dokola
Dokud nedojde k přestávce
Mezi přeběhnutím
K jinému hodinovému hotelu
Tolik vůně
Tolik lásky všeptané
Tolik obrazů
Tolik zklamání
Tolik znovunadechnutí
Metronom
Který odečítá naše životy
Se začal opájet svou nezbytností
Až jsem ho zastavila ukazováčkem
Lehkomyslná
S úsměvem na rtech
S vlasy ve výlevce
Tolik ticha
Tolik výčitek
Tolik vášně
Tolik rozbitnosti
Tolik výdechů
Na začátku všeho
Byl nádech
A procitnutí
Do ještě větší tmy
Za začátku všeho
Byl začátek
Nový začátek
Který slibuje...
Přečteno 401x
Tipy 35
Poslední tipující: Agniezka, Lady Carmila, NikitaNikaT., Verena, Ishtar, Eclipse, bloumej očima, kikis, Simísek, jedam, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)