Záchodová poetika
Anotace: Ze sbírky "Poetický záchod"... Tedy pokus o něco...
Záchodová poetika
mnohých z nás se mocně týká,
sedě vzadu v hospodě
přijdu si jak v záchodě...
"Krk jest prd hrdelní,
který pohrd cestou pr...ní,"
(má ústa, ta se styděla za tu citaci,
osoby na desku stolu slintající...)
Národ náš je vůbec hravý,
kdosi mu vplet do povahy,
chceš-li býti Čechem pravým,
pyšni se procesem zdravým...
Končím.
Musím na OO, WC, toaletu, záchod, hajzlík...
Komentáře (2)
Komentujících (2)