Nebeská
Závojom prekrytá.
Schulená i ukrytá,
Závojom prikrytá
Nebeská noc rozkvitá
A s nou aj láska v nás..
Sme posýpaný hviezdným prachom
Sme nevnímaný ludským strachom
Zamilovaný..
Zbláznený a tak krásne strelený
Patríme k sebe a sme svoji
Srdcia naše život dávno spojil
A snád už navždy..
Budeš preplietat moje prsty s tvojími..
Budeš hrávat sa z vlasmi mojími..
Budeš zaspávat v mojom náručí..
A zvyšok? to nás život naučí..
Láska nebeská..
Přečteno 288x
Tipy 13
Poslední tipující: Giginka, Lissa, Holis, démon zatracení, enigman, Bíša, Mbonita, Markéta Hl., WAYWARD, fab four
Komentáře (2)
Komentujících (2)