Anotace: ...hrajeme šachy/ hrajeme dámu/ král vysolí prachy a dáma dá mu/ kdo nemá co dát/ ten dostane mat...
královna je z toho venku..
nosí totiž tolaťák v tašce..
a král..jj muj holenku..
něco..
podobného flašce .o)
12.02.2009 21:55:00 | Bean
Kdy už začneš psát o lásce a slavičím trylkování??? Někdo tady správně radil, že v poezii se má chodit s bosýma nohama, žádné okované boty. Copak to u tebe jde, když můžu každou chvíli šlápnout do ... (hovno se tomu myslím říká)
27.01.2009 13:16:00 | Aťan