Vodní svět
Pod hladinou v mokrém světě
Jeden štír rybě hlavu plete
Vypráví pohádky o světě nad vodou
Vymýšlí zápletky s veselou příhodou
Kreslí jí do srdce barevné motýlky
Před spaním posílá zprávy do postýlky
Ryba chce poslouchat pohádky s příhodou
Kreslit si představy o světě nad vodou
Motýli v oblacích můžou zas snít
Jak je to krásné se štírem být
Přečteno 437x
Tipy 8
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Psavec, NikitaNikaT., Aťan, melancholik
Komentáře (7)
Komentujících (4)