Promiň
Anotace: Nikdo nejsme bez chyby
Ulicí posetou padajícím listím
brodím se samoten
hledám co dávno ztratil jsem
já člověk nevděčný
jen vzpomínky na místa známá
na vůni těla
na ruce hebké v srdci zůstanou
Rád vstoupil bych do děje,
jenž si v obrazech promítám
pořád dokola
jak blázen si připadám
co o lásku prosí a srdce má kamenné
Vím, zradil jsem
a teď za to trpím
duše má krvácí
prosí o odpuštění...
Přečteno 355x
Tipy 5
Poslední tipující: démon zatracení, Romana Šamanka Ladyloba, Quigleika
Komentáře (2)
Komentujících (2)