díky předkům
Anotace: věřím ,že češi nemají konkurence ve vlastenectví.PS pište ohlasy
Přišli vojáci do naši země,
že chtějí vyhubit české plémě
Těžké časy nastaly.
Mnozí u vlastenectví zůstali.
Začli odboj budovat.
Tohle to je Český stát!
A za tím si budem stát!
Díky naší pevné vůly.
budeme stát jako kůly.
Nehneme se z naší země,
jen tak přežije české plémě.
A tak dneska díky předkům,
že zůstali věrni Čechům.
I ty dnes můžeš radovat se,
že patříš k tý český rase!
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: Unyle Pěl
Komentáře (1)
Komentujících (1)