Drak
Anotace: psáno střízlivě za střízliva, ale nevím, zda je to střízlivé ???
drak
co vzlétne do oblak
tma
proč nesežrat
poslední mrak?
mlask...
a stále tma
rozhlédnout
nic...
tak znovu dolů
nadechnout brak
brak co páchne
voda otrávená
nalíti švestkového vína
a z trávy kouř si vzlíná
světlo
světlo chce tmu
a tma chce světlo
život je smrt
a smrt je peklo
draku
draku
kam pořád létáš
ohněm se trápíš
spalničky splétáš
zastav se
odpočiň
netrap se...
Přečteno 450x
Tipy 24
Poslední tipující: jedam, Lady L, Boženka Němcová, Hazentla, kikis, Spadlá z nebe, Pastička, Vlk v rouše, Markéta Hl., Holis, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)