Anotace: Dlho som uvažovala nad zvrejnením tejto básne,nie som si ňou istá,ale snáď ma nezničíte svojou kritikou :( Komentare pomozu zlepsit :)
super! ve slovenštině se moc nevyznám a konečně jsem našla básničku kterou jsem si dokázala spolehlivě přeložit....takže ST a je bezvadná:)
24.02.2009 20:22:00 | TerezaM.
jej.. vždy sa úprimne poteším každej básničke, ktorá nie je ani o smútku, ani o láske (lebo tých je plno..a sama nepíšem iné :D)..
pekné, pekné.. až mi ľúto prišlo.. stodola, akoby symbol minulých čias.. teraz sa stavia všetko moderne, prepychovo a pritom v takom voňavom sene, v stodole za kopčekom, ach tam sa stokrát krajšie sníva, než v oceľovom paneláku za plastovými oknami..
15.02.2009 20:25:00 | lennerka
Občas se mi o takové stodole zdá..
01.02.2009 13:37:00 | Chancer
komentáře můžou pomoct, ale jen ty víš co a jak, my rozhodujem o tom jestli se nám naše básně líbí nebo ne,jinak pěkná básnička, rým tam podle mého je myšlenku to má taky, jo a doporučuji se nebát a psát, to je škola největší, dvákrtá ti to někdo vyčte, a přitom třeba ani nemá proč, nebo sám psát básně neumí. Tak jen piš a zdokonaluj se uznáš li to za vhodné. To jsou věci co to tu ten kluk píše co?:o)
29.01.2009 22:13:00 | Aka Kiss