Vnímání
Prý vidím věci horší,než-li jsou,to už tak bývá,
když cestu černí andělé zametou...
Vím,že je zle-a bude hůř,
neslyším zpívat anděly z kůr..
Křičící ticho se na mně valí
z otevřených ran...
Už klečím,ruce spínám-
a agónie citů stále trvá...
Přečteno 269x
Tipy 9
Poslední tipující: Squat_the_world, Markéta Hl., Petbab, labuť, Mbonita, 6thSun, raďo, páááááááá, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)