nevim jestli to chapu, tak jak jsi to napsala...ale svuj obrazek mam...a basnicka se mi libi...
20.04.2009 07:07:00 | strašidýlko-střapatý
Vysvětlila jsem si to po svém a vydedukovala jsem z toho třeba například nějaký vztah,mezilidský,anebo třeba úplně něco jiného :) chválím originalitu,líbí se mi věci,verše,texty,ve kterých každý hledá ,,to,, své a vůbec nezáleží na pointě,saddova.
04.03.2009 21:26:00 | AndyKo
Už je pozdě...:-)
Protože už jsou tady mimozemšťani:-)
Krásně si to vyjádřila..a já dávám st...a to za to, že když vybuchne ta sopka..tak bych to možná ani nestihla..
...néé líbí se mi ta myšlenka..
31.01.2009 17:35:00 | Lady Carmila