Anotace: když... někdy TO, co táhlo... mohl být jen provázek
Sbírka: Nedotouhy
jen tu zase bez dechu sedím...to je další skvost nápad obraz život v pár verších a MOUDROST...chlape bídná jak to děláááš :o)
02.02.2009 14:16:00 | Noc17
grimasy do nikam
zmizí z pamětí
a kašpárek na kolenou
hraje
pro děti
tohle mě tedy dostalo..nádehrný obrat opravdu...skvělé!!:-)
01.02.2009 21:06:00 | Lady Carmila
Suprová ;-)
Jak málo někdy stačí..ale i ty na pohled nicotné věci a uzoučké struny umí vydržet mnohem víc než si představíme :-)
01.02.2009 13:31:00 | Chancer
moc Vám děkuju
(a nic proti loutkám jako takovým, loutkový divadlo je nádherná záležitost - vidět ho z té strany tvůrců musí být k žasnutí, líbilo by se mi to)
01.02.2009 11:10:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Už jen název mi nalil plnou číši zvědavosti a báseň sama rozhodně očekávání naplnila!
01.02.2009 08:31:00 | Iva Borecká