Anotace: ... nepotřebuje anotovat ... ani olitovat, a jestli přečíst... To je čistě jen na vás. Krize!
Zatřpytily se diamanty
silnější než světozor
voláme na amanty:
"nespadněte za obzor"
... svých snů
Vždyť nemáte ani potuchy
jaké je žíti bez lásky
a bez střechy...,
kam složili byste hlavu.
:-)))
03.10.2005 21:37:00 | Jasmin de Paris
zatřpytily se diamanty,
když na cestě z tůní
den zapomínal na amanty
a v srdci
schovaném pod střechou
už znovu
láska, klid a teplo
trůní
přímo náhrdelník z diamantů ta tvá smuteční poezie
ale počkej jednou ti přinesu perly ze zenů tvého světa
kde slovo nic neznamená .))
ps: doufám, že f tomto životě .))
03.10.2005 20:21:00 | Bean