Taky mám pořád srdce v krku,
když na tebe myslím
rty rozjedou se do úsměvu,
ještěže mě nevidíš...
Pořád toužím po tvých dlaních
jsou tak něžné
jak tvé srdce
horké jsou
a přeju si ať tak navždy zůstanou
zůstanou jak vzpomínky
na ten kouzelný pocit
co mě pořád šimrá uvnitř
když jsem s tebou
01.02.2009 21:09:00 | Žqáry
tak si byl rychlejší - my dnes doma trénovaly vyjmenovaná slova po "m" a napadlo mě něco na to sepsat... no, tak mám ušetřenou práci a navíc sem si hezky početla :o)
01.02.2009 21:01:00 | hanele m.