Trebárs Nedeľa
Anotace: ...čaj s rumom a zohriate periny...
Je také
mľandravé ráno
nemôžeš otvoriť
ani jedno viečko
Napriek tomu
počuť kroky
na mačacích hlavách
So záclonou vietor
robí divy
V prúde vzduchu
zavoňal čierny čaj
A píska na konvicu
nech ho zaleje
Čas má natrénované
neskutočne rýchlo
prebehol
k neskorému
dopoludniu
Slepačiu polievku
stačí len vypnúť
Dohodnutá je
prechádzka alejou
Tam lístie je dávno
pod snehom
A havrany
majú zaujaté
strategické body
Meluzína
preveje nás
k predvečeru
na čaj o piatej
Som rád
stále sa kumne túliš
lebo drkocem
celím sebou
Potom
ale až po tom
v rozprávkach perín
snívame...!
Přečteno 312x
Tipy 17
Poslední tipující: střelkyně1, Holis, okapovaroura, Aťan, hanele m., Kyška, Jiparo, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)