Anotace: ...
Týýjo pane...tak tohle mě dostalo...oběvujou se tam super myšlenky..taky občas podobný mívám..ten co karty rozdává...a život je boj co se nevyhrává...hodně dobrej výsek myšlenek...:)
05.05.2009 22:48:00 | urcite.me.neznas
Nádhera!Krása:)Super tipana jsem prostě musela dát.Jsi veliký talent a to se mi líbí!Baví mě tě číst:)Jen tak dál!
03.02.2009 16:14:00 | Mounkey
Musela jsem si to přečíst ještě dvakrát, abych svůj komentář neuspěchala. A vážně je strašné číst o tvé beznaději a bolesti, nechce se mi věřit, že by byl život tak krutý k někomu, kdo do něj pomocí svých slov vnáší krásu. Kéž bych ti jen mohla pomoci. Škoda, že je život tak nespravedlivý, proč ubližuje těm hodným?
Já však věřím, že se nevzdáš a z propasti vylezeš...
Ty i tvé básně jsou totiž dokonalé!
02.02.2009 22:08:00 | Veronikass
Víťa a víra že!? :D Něco ti na to řeknu, ohledně té beznaděje... Co záleží na strachu z odmítnutí, na odkládání nějakého činu na jindy, když nejdůležitější ze všeho je žít naplno a s radostí? Teď jsem zavřený v rakvi a je příliš pozdě vrátit se zpátky a prokazovat odvahu, kterou jsem neměl.
02.02.2009 16:34:00 | Falco