Anotace: Jsem snílek, který je ale (skoro) furt pevně nohama na zemi. Občas, ale zapomenu na to, že i kamarádství může být vysněno...
každému z nich patří dík, člověk si to mnohdy uvědomuje příliš pozdě, ale je to tak. pozor na překlepy a bude to ještě lepší :)
29.09.2009 22:22:00 | Kristine Clary-Aldringen
dakujes tym co ti zobrali sny? zvlastne,ale iluzie skutocne nerobia dusi dobre
28.02.2009 20:15:00 | Terulienka