Anotace: kde se touláš, jaro?
Je to epické, ale to tomu neubírá na kouzelnosti; slova zkrátka vtahují do děje, do lyrického děje.
04.02.2009 19:34:00 | ludmil
poklona ti, citem v slova nadaná, snad už tu Morenu brzo vynesou
04.02.2009 17:12:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Jak by řekla blondýna z reklama na jogurt : "To je fakt hustý!!!"
03.02.2009 22:45:00 | Pokusný králík s melounovou náplní
Oj! Uoj! To je ale nádheryplné! Being beateous! Drtit stonek petrklíče mezi prsty - učitelky češtiny by měly radost. Je to opravdu krásné.
03.02.2009 21:03:00 | ludmil
I fuj! Takovou humusárnu sem dát, takhle mě odvařit, že ti až není hanba psát takové fajnštyky.
(Jo a humus je zde asi v tom původním významu slova)
03.02.2009 19:20:00 | CorrimsonTom