Myslim ze zijes a drzis se skvele a tim davas velikou silu vsem, jenz ji tolik potrebuji. Pekne jsi to napsal.
04.02.2009 21:15:00 | carodejka
Tohle mne svým způsobem pobavilo, ale na druhou stranu, stárnutí neovlivníme... tak jedině cvičit a cvičit... kůži stále vypínat...
04.02.2009 19:57:00 | NikitaNikaT.
hezky si WAYWÍ vystihl pomíjivost krásy těla,ale nejdůležitější je veselá mysl a ta ti určitě neschází.:o)
PS:A vo tom to zase je!
04.02.2009 18:35:00 | střelkyně1
Jak jsem chtěla hnedle (rychle), tak jsem klikla vedle, ale je to jistě ST.
04.02.2009 12:32:00 | Kapka