Diagnóza: prales
Mám prales.
Dvacet druhů kytek
i s moskyty,
deset druhů želv,
zatuchlý vzduch,
vlhko, vedro...
Mám prales.
Nekontrolovatelně
se množící ryby,
pavouky v rozích,
tropickou malárii,
vlhko, vedro...
Potřebuju studenou sprchu,
hamaku a tukana,
anebo možná aspirin...
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: Churry, enigman, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)