Čaroděj smutné oči má
/to ze vzpomínek svých!/,
však zná i kouzla veselá,
co probudí Tvůj smích!
Čaroděj marně o Štěstí
zdáti si nechává,
vzdor tomu, když se poštěstí,
jiným je rozdává!
Čaroděj je jak kominík,
odsouzen smůlu znát,
ač v srdci smutný otazník,
jiným smích umí dát!
16.05.2009 12:57:00 | Kozoroh 1
můžu se rozpustit blahem? :) krása :) díky psycho, co už nejsi psycho :) zrovna včera jsem si četla tvá dílka :) a byl to balzám :) a tohle je extrabalzám :D... :)
05.02.2009 21:00:00 | prostějanek