Anotace: ...ani tady tento výtvoropaskvil nedosáhne ani středních letových hladin Pegasů,klouzavších sametem zimní noci...zatímco jim z perutí odkapává vosk krev a sny...
to už nedám
dohromady
bylo to prostě
skvělé
na tom schodu
pátým shora
jsem se rděla
ne
vlastně ti upeču
štrůdl
hepčííííííííííííík
ozvěna dneska
asi ne
bylo toho na tebe dost
kost
tě určitě taky bolí
těším se i na ozvěnu
v řepkovým poli
už ať stojí
ti
to všechno zato
zlato
a to taky.
05.02.2009 21:54:00 | Žqáry