Živořit
Přežívání, můj jediný příteli!!
Samoto, má jediná milenko!!
Zůstali jsme sami v průčelí
deštivých budov, odloučeni
a smutní
Na zablácených polích lásko...
Naději, má zlá nirváno,
jsi mou jizvou, ohyzdnou vráskou
jsi mým prokletím,
touhou po živoření
chtěl bych pro jednou
mít
v hlavě světlo....
....jasno...
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Nivanka, v.hercik, Jana M.
Komentáře (0)