CHLAST PAST-SLAST??
Anotace: ve spolupráci se spaslou z nebe
Sex on the beach,
největší chtíč.
Džusík s vodkou,
rozdivočí i krotkou.
Pivíčko plzeňský,
pro chlapy, pro ženský.
Budvárek taky
a rumu mraky.
Občas ani tequila,
k zahození by nebyla.
Bondovo martini
pomáhá na splíny,
potom taky slivovička,
po tej bolí makovička.
Jelzin- taky dobrý pití,
ten mi chutná - neni zbytí.
ale žel bohu,
piju jenom vodu.
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, Rolnička
Komentáře (2)
Komentujících (2)